Новини

21 Жовтня, 2020 р., 16:02
20 жовтня 2020 року нашу громаду вперше відвідав Екобус – спеціалізований автомобіль обласного комунального автотранспортного підприємства, облаштований для перевезення небезпечних відходів, придбаний та обладнаний за кошти обласного бюджету в рамках обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019-2021 роки». 
20 Жовтня, 2020 р., 16:23
Днями у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля» відбулася творча зустріч з Юрком Фединським – бандуристом і композитором, який заснував кобзарський цех на Полтавщині, в селі Крячківка, де проводить літний кобзарський табір та навчає майстрування і музикування на вересаївській кобзі, кобзарській бандурі, панській бандурі, мамаївській кобзі, лірі і торбані.
18 Жовтня, 2020 р., 10:00
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований у 2007 році Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.
16 Жовтня, 2020 р., 08:37
15 жовтня 2020 року на території літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди біля меморіальної садиби батьків нашого славного земляка і філософа відбулася творча зустріч з народним фольклорним колективом «Червона хустина» Постав-Муківського сільського будинку культури. Фольк-посиденьки «Краса в хустині нашій споконвічна, як і душа, що з піснею живе…» пройшли в рамках засідання клубу за інтересами «Гармонія життя», який діє при Публічній бібліотеці ім. Г.С.Сковороди Чорнухинської селищної ради.
15 Жовтня, 2020 р., 14:24
У другу неділю жовтня українці відзначають День художника. З нагоди свята 13 жовтня 2020 року у Галереї мистецтв літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди відкрилася виставка робіт художників «Чорнухинщина і чорнушани».
13 Жовтня, 2020 р., 16:00
13 жовтня 2020 року у Чорнухинській громаді пройшли урочистості з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва. Урочистою ходою до пам’ятного знаку «Курган козацької слави» пройшли керівники громади та району, разом з військовослужбовцями, учасниками АТО та громадськістю селища де поклали до його підніжжя живі квіти.
09 Жовтня, 2020 р., 10:14
За інформацією Управління ДМС України в Полтавській області
07 Жовтня, 2020 р., 13:15
За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь