Новини

17 Лютого, 2020 р., 11:17
14 лютого 2020 року відбулося п’ятнадцяте засідання виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради. На засіданні були присутні члени виконкому, начальники відділів, структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради. Вів засідання голова виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Олександр Василенко.
14 Лютого, 2020 р., 15:49
За інформацією Управління ДМС України в Полтавській області
12 Лютого, 2020 р., 13:00
12 лютого 2020 року в кабінеті селищного голови Олександра Василенка відбулася нарада з в.о. старост виконкому селищної ради, керівниками відділів, окремих структурних підрозділів щодо підготовки проекту рішення «Про внесення змін до бюджету Чорнухинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Заслухано пропозиції керівників щодо фінансування галузей, рекомендовано доопрацювати проект рішення щодо фінансування галузей освіти та медицини. Пропозиції надзвичайно перевищують наявні кошти, але всі галузі будуть профінансовані відповідним чином. Робота над проектом рішення продовжується, адже засідання постійних комісій відбудеться 18 лютого 2020 року. На цих засіданнях свої пропозиції до проектів рішень внесуть і депутати селищної ради. Пленарне засідання 17 сесії 7 скликання відбудеться 20 лютого 2020 року.   
11 Лютого, 2020 р., 15:50
За інформацією Чорнухинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області
07 Лютого, 2020 р., 15:00
За інформацією Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості
06 Лютого, 2020 р., 15:59
За інформацією Департаменту фітосанітарної  безпеки Держпродспоживслужби України
05 Лютого, 2020 р., 15:21
Чорнухинська громада працює над питанням поліпшення якості життя громадян похилого віку та інвалідів.
31 Січня, 2020 р., 16:00
Наприкінці минулого року головами Чорнухинської селищної ради та Чорнухинської райдержадміністрації підписано декларацію про наміри створення спільного Центру надання адміністративних послуг у Чорнухинській об’єднаній територіальній громаді.
31 Січня, 2020 р., 15:48
Проект «Проведення просвітницької кампанії «Живи від сміття вільно – збирай його роздільно» - громадська ініціатива, реалізована 2019 року за підтримки Полтавської обласної ради в межах конкурсу «Екологічні ініціати» Полтавської обласної ради. Головна ціль проекту – сприяти вирішенню проблеми стихійних сміттєзвалищ на території Чорнухинської громади через поширення практики роздільного збору твердих побутових відходів (ТПВ). Поряд з цим проект мав на меті активізувати і мотивувати дітей та учнівську молодь до громадської активності та соціальної відповідальності.
30 Січня, 2020 р., 10:21
23 січня 2020 року відбувся І етап фестивалю-конкурсу ГуморFEST за темою «Покоління Z & Коли Ви вже Награєтесь?», в якому взяли участь 4 команди: «Без паніки» (Чорнухинський ліцей), «IFINGER» - Гілецький ліцей, «ZET» - Вороньківський ліцей та «Клас» - Кізлівський ліцей. У влучності гумору вправлялися 35 талановитих учасників. Огляд включав у себе такі конкурси: «Відкритий профіль» ("візитка"), «3G» (текстові жарти), «School-льна історія» на тему: «А, ось у НУШ(наш) час…». У склад кожної команди внесли родзинки дорослі, що є працівниками відповідного закладу освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь