Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2021 08:00
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Шановні жителі  Чорнухинської громади!

Щиросердечно вітаю Вас з одним із найважливіших національних свят – Днем Соборності України!

Історичний досвід постійно нагадує – головною, незаперечною, неперехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. Лише за умови політичної й економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Воля людей, проголошена на площі Святої Софії, стала силою, яка привела нас до незалежності у 1991 році. Саме з цього дня розпочалося відродження єдиної Української державності.

Значення цієї події виходить далеко за межі політичного і навіть історичного виміру. У ній сконцентровано могутній національний, моральний і духовний зміст. Попри століття неволі й роздільності між ворогуючими імперіями українці проявили колосальну життєву силу й довели світові, що ніхто й ніщо не може упокорити єдиний народ, який прагне свободи й доброго життя у власній державі.

Щиро вірю, що територіальна цілісність України навіки залишатиметься непорушною. Адже, саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України.

Міцного здоров’я вам, шановні земляки, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України! Нехай все задумане на користь і благо нашої країни та її нації буде успішно реалізоване!

В єдності – наша сила! Миру вам і Божої Благодаті!

 

З повагою

Селищний голова                                                                Олександр ВАСИЛЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь