Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
12 Січня, 2024 р., 14:50
Щоденно в умовах дії режиму воєнного стану Офіс Омбудсмана України продовжує роботу, спрямовану на захист прав людини. Попри виклики, які пов’язані з ескалацією війни Росії проти України 24 лютого 2022 року, – ми працюємо та захищаємо конституційні права та свободи наших громадян.
12 Січня, 2024 р., 11:17
Міністерство цифрової трансформації України підсумувало результати роботи 2023 року за Індексом цифрової трансформації регіонів. Його мета — оцінити ефективність цифрових рішень на місцях та визначити рівень цифрової культури громадян. Дослідження Індексу відображає результати роботи CDTO і цифрових команд ОВА за рік за новими показниками вимірювання, зокрема у сферах охорони здоров’я, цивільної безпеки та доступності адміністративних послуг. 
11 Січня, 2024 р., 16:35
11 січня 2024 року під головуванням селищного голови  Олександра Василенка відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Чорнухинської селищної ради, на яке винесені та розглянуті два питання щодо доцільності надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, дитині з внутрішньо переміщеної родини, яка на даний час проживає на території Чорнухинської ТГ, а також про позбавлення батьківських прав батька по відношенню до його чотирьох дітей. З інформаціями виступила начальник служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради Тетяна Марченко.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь