Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Запрошуємо платників податків Полтавщини до участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків – 2023»!

Дата: 18.04.2024 10:19
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Шановні платники податків, Головне управління ДПС у Полтавській області інформує, що Асоціацією платників податків України (далі – АППУ) відновлено щорічний Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків – 2023».  

З 1 березня до 29 квітня 2024 року (включно) триває прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків».

Положення про Рейтинг, критерії оцінювання номінантів та форма заявки опубліковані на офіційному сайті АППУ в рубриці «Рейтинг сумлінних платників податків», ознайомитися з якими можна за посиланням: https://appu.org.ua/rating.

Всеукраїнський Рейтинг проводитиметься в два конкурсні тури:

  І тур – на обласному (регіональному) рівні: з 10 травня до 27 червня (включно);

  ІІ тур на Всеукраїнському рівні: з 1 липня до 20 вересня. 

Засідання Вищої Рейтингової комісії та визначення переможців відбуватиметься шляхом відкритого голосування в період: з 20 вересня до 30 вересня 2024 року включно. Нагородження переможців ІІ-го туру відбудеться 22 жовтня 2024 року.

Наголошуємо, заявки від учасників приймаються до 29 квітня 2024 року включно. У разі виникнення питань щодо подання заявки на участь у Рейтингу на обласному (регіональному) рівні, звертайтеся до Територіального відділення Асоціації у Полтавській області, електронна адреса: rvappu17@gmail.com.

Також за бажанням заявки на участь можуть подаватися безпосередньо                 до Генеральної дирекції АППУ. З усіх питань щодо Рейтингу звертайтеся до координатора: Кашпур Леся – телефон  (067) 266-14-85.

Зверніть увагу, цьогоріч важливу роль в оцінюванні будуть відігравати не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи підприємства. Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні продемонструвати дотримання податкової дисципліни; своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві з початку повномасштабного вторгнення агресора на територію України і станом на 1 січня 2023 року; надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ в будь – якому вигляді (за наявності відповідних підтверджуючих документів).

Не зволікайте! Приєднуйтесь до участі у Всеукраїнському Рейтингу  «Сумлінні платники податків – 2023» вже сьогодні!

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь