Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулось обговорення проекту Стратегії розвитку Чорнухинської селищної територіальної громади

Дата: 06.03.2024 13:10
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Відбулось обговорення проекту Стратегії розвитку Чорнухинської  селищної територіальної громади на період до 2027 року, Плану заходів на 2024 – 2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Чорнухинської  селищної територіальної громади на період до 2027 року (далі – Стратегії та Плану заходів) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку Стратегії та Плану заходів. Проекти документів державного планування було розроблено за експертної підтримки громадської організації «Ендшпіль» (експерт-консультант Дмитро Лукін) в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що реалізується за підтримки Проекту USAID «Говерла».

В обговоренні взяли участь члени робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади, депутати селищної ради, посадовці виконавчого комітету селищної ради, представники освітньої та медичної галузі, комунальних підприємств і установ селищної ради. 

Проект Стратегії, Плану заходів та Звіт про стратегічну екологічну оцінку документів державного планування було опубліковано на сайті Чорнухинської селищної ради та в ЕкоСистемі для ознайомлення та широкого обговорення всіма зацікавленими сторонами. Свої конструктивні пропозиції до проекту Плану заходів подали жителі сіл Білоусівка, Кізлівка та Піски Удайські.

У встановлені терміни відбулось консультування щодо якості, відповідності нормативній базі, плановим документам державного та регіонального рівня, впливу реалізації Стратегії та Плану заходів на довкілля та здоров’я людини з органами виконавчої влади.

Всі конструктивні зауваження та пропозиції враховані при формуванні проекту рішення сесії селищної ради щодо затвердження Стратегії розвитку Чорнухинської селищної територіальної громади на період до 2027 року та Плану заходів на 2024 – 2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Чорнухинської селищної територіальної громади на період до 2027 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь