Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля овочів/фруктів (потреба на 2024 рік)

Дата: 22.12.2023 18:00
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник), вул. Центральна, 30, смт Чорнухи, Полтавська область, 37100, код ЄДРПОУ: 43139284

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

буряк(03221111-7 - Буряк), морква(03221112-4 - Морква), цибуля ріпчаста(03221113-1 - Цибуля), капуста білокачанна(03221410-3 - Капуста качанна), банани(03222111-4 - Банани), яблука(03222321-9 - Яблука), лимони(03222210-8 - Лимони), апельсини(03222220-1 - Апельсини)

 

код ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи

 

 

Відкриті торги (з особливостями)

 

UA-2023-12-19-008363-a

 

501645.00 грн. (п’ятсот  одна тисяча шістсот сорок п’ять гривень нуль копійок)(з ПДВ

 

Буряк:

Буряк має бути свіжим, не кормових сортів, столовим. Буряк має бути вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Коренеплоди мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими, непророслими, не зів’ялі, не підморожені. Смак та запах – без сторонніх домішок. Очищений від землі сухим способом. Без ГМО. Повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови».

Морква:

Морква врожаю 2023-2024 року. Має бути свіжою, не кормових сортів. Морква має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Має бути без дефектів. Очищена від землі сухим способом. Зовні коренеплоди мають бути гладенькими, свіжими на вигляд, правильної форми, сухими, чистими, не побитими, без тріщин та не підмороженими, здоровими, сухими, непророслими, не зів’ялі, без будь-яких ознак гнилі. Смак та запах – без сторонніх домішок. Зеленуваті та фіолетові головки коренеплодів не допускаються. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови».

Цибуля ріпчаста:

Цибуля має бути свіжою, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, високоякісною, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження, не підмороженою, достатньо сухою, без порожнього та твердого денця, без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень, без надлишкової поверхневої вологості та без стороннього запаху і/або присмаку. Цибулини мають бути цілими, здоровими, сухими, чистими. Без ГМО. Повинна відповідати ДСТУ 3234-95 «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови».

Капуста білокачанна:

Має бути високоякісною, з щільною головкою, повинна бути свіжа, без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів. Зовні головки мають щільно покриватися листками. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками.

Повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста білоголова свіжа. Технічні умови».

Банани:

Повинні бути свіжі, без ознак гнилі, десертні стиглі, клас екстра або 1-й, цілі, чисті, цілком розвинуті, з жовтим забарвленням шкірки, з незначними залишками зелені на кінцях, без гнилі, без чорних плям, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. повинні бути жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях.

Довжина середня. Якість відповідає вимогам ДСТУ ISO 3959:2015 (ISO 3959:1977  IDT) «Банани зелені. Настанови щодо умов визрівання» або ДСТУ ISO 931:2019 Банани зелені. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 931:1980, IDT).

Яблука:

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди  свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість відповідає вимогам ДСТУ 8133:2015 «Яблука свіжі середніх та пізніх термінів достигання. Технічні умови» (або аналог).

Лимони:

Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Плоди  свіжі, цілі, тверді, чисті, без плям, здорові, не зів'ялі, без гнилі, стиглі, соковиті, без пошкоджень хворобами і сільськогосподарськими шкідниками, типовою для даного сорту форми і забарвлення. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ, ГОСТУ, ГОСТів, ТУ, СОУ)

Апельсини:

Цитрусові мають бути: свіжі, стиглі, чисті, не в`ялі, достатньо зрілі, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками та хворобами. Без перевищення вмісту хімічних речовин. Вміст нітратів мг/кг, не більше норм визначених ДСТУ. Якість повинна відповідати вимогам діючим в Україні (ДСТУ)

Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563, Наказу МОЗ України від 25.09.2020р. №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів середньої освіти».

Постачальник повинен передати (поставити) Замовнику товар (товари), якість яких відповідає умовам Державного стандарту (ДСТУ), на кожну партію товару повинен бути сертифікат якості (декларація виробника). Партія товару вказана в сертифікаті якості (декларації виробника) повинна співпадати з номером партії вказаній на упаковці кожної одиниці товару.

У разі наявності у харчовому продукті генетично модифікованих організмів (ГМО), якщо їх частка у харчовому продукті перевищує 0,9 відсотка в будь-якому інгредієнті харчового продукту, що містить, складається або вироблений з генетично модифікованих організмів, маркування харчового продукту повинно включати позначку "з ГМО".

Строк придатності товару (ів) на момент поставки має становить не менше 80% від загального.

Товар поставляється окремими партіями за адресами закладів, підпорядкованих Замовнику, визначених у Додатку 1 до Договору, протягом загального строку поставки (протягом 2024 року) не рідше одного разу на тиждень (у вівторок з 8:00 години до 12:00 години) за заявками Замовника. Дні та години поставки товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу.

Постачальник кожну транспортну партію зобов’язується супроводжувати посвідченням про якість або декларація виробника, в якому вказується: №; дата видачі; найменування потужності виробника та його № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування постачальника; його адреса та № експлуатаційного дозволу чи № реєстрації; найменування вантажоодержувача; найменування продукту; одиниці виміру; кількість; дата виробництва; дата випуску; умови зберігання в холодильнику (складі) – температура при необхідності вологість; термін зберігання; згідно якого нормативного документа продукт виготовлений (ДСТУ, ТУ та ін.); ґатунок, категорія, органолептична оцінка, тощо.

Доставка  товару повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів та з урахуванням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема щодо пакування та перепакування, вимогам до поверхні змінної пакувальної тари. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисту медичну книжку з відмітками про проходження медогляду та санітарний одяг (халат, рукавиці).

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- планової потреби на 2024 рік;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на овочі/фрукти (збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціни на товар, зокрема інформації по здійснених закупівлях через електронний каталог Prozorro Market, на веб-сайтах найбільших постачальників регіону)

 

501645.00 грн.  – кошти місцевого бюджету. Обраховані виходячи з потреби на 2024 рік та визначеної середньої ціни

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь