Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля сиру твердого 50% жирності та сиру кисломолочного 9% жирності (потреба 2024 року)

Дата: 13.12.2023 17:37
Кількість переглядів: 62

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник), вул. Центральна, 30, смт Чорнухи, Полтавська область, 37100, код ЄДРПОУ: 43139284

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

сир кисломолочний 9% жирності(15540000-5- Сирні продукти), сир твердий 50% жирності(15544000-3- Твердий сир)

код ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти

 

 

 

Відкриті торги


UA-2023-12-13-013467-a

 

 

359104.00 грн. (триста п’ятдесят дев’ять тисяч сто чотири гривні нуль копійок)(з ПДВ)

Сир твердий

Оцінка якостізгідно з ДСТУ 6003:2008 «Сири тверді» (далі-ДСТУ) та вимогам  НАССР

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру.

Запах та смак: специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено присмак пастеризації.

Консистенція: тісто пластичне, ніжне однорідне..

Колір: однорідний за всією масою, від слабо-жовтого до жовтого.

Форма головки сиру: бруски, циліндри, сфери, тощо. Головки сиру пакують у полімерні плівки, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покривають парафіновими, полімерними або комбінованими сплавами та іншими пакувальними матеріалами згідно з чинними нормативними документами. Упаковка не пошкоджена. Сирний продукт не пропонувати.

         За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:

  • Масова частка жиру в сухій речовині, від 50% (згідно з ГОСТ 5867)
  • Масова частка вологи, не більше ніж 47% (згідно з ГОСТ 3626)
  • Масова частка кухонної солі, не більше ніж 3% (згідно з ГОСТ 3627)
  • Показник твердості від 51% до 60% (відповідно до п. 11.7 ДСТУ)

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо).

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію.

Сир кисломолочний

Оцінка якостізгідно з ДСТУ 4554:2006 «Сир кисломолочний» (далі - ДСТУ) та  вимогам  НАССР

Фасування масою 200-500 г, у спожиткову тару, дозволену до використання згідно з чинними нормативними документами. Виробленого з натурального молока, з використанням молочнокислої закваски, без сичужного ферменту. Без ГМО. Сирний продукт не пропонувати..

Консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, розсипчаста.

Запах та смак: характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів, хімікатів та консервантів, цвілі, плісняви

Колір: білий, рівномірний по всьому продукту.

За фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати показникам, а саме:

  • Масова частка жиру  9%  (згідно з ГОСТ 5867)
  • Масова частка білка, не менше ніж 14% (згідно з ГОСТ 23327)
  • Масова частка вологи, від 65% до 80% (згідно з ГОСТ 3626)
  • Кислотність титрована, в межах від 170 0T до 250 0T (згідно з ГОСТ 3624)
  • Фосфатаза: не дозволено.

Обов’язкова наявність маркування, якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, ДСТУ, ГОСТ, ТУУ дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Фасування – в пачках виробника, 200-500 г.

Кожна партія товару поставляється  з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо).

Транспортування товар поставляється з дотриманням гігієнічних вимог в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.

Транспортують усіма видами транспорту в критих транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинних на даному виді транспорту.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Постачання товару – здійснюється Постачальником партіями по заявкам Замовника.

Вартість пакування, маркування, транспортування та розвантаження Товару включається в цінову пропозицію.

Товар, що є предметом закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ДСТУ), затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах» від 15.08.2006 р. №620/563, Наказу МОЗ України від 25.09.2020р. №2205 «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів середньої освіти».

Постачальник повинен передати (поставити) Замовнику товар (товари), якість яких відповідає умовам Державного стандарту (ДСТУ), на кожну партію товару повинен бути сертифікат якості (декларація виробника). Партія товару вказана в сертифікаті якості (декларації виробника) повинна співпадати з номером партії вказаній на упаковці кожної одиниці товару.

Доставка  товару повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів та з урахуванням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», зокрема щодо пакування та перепакування, вимогам до поверхні змінної пакувальної тари. Водії (експедитори) та всі працівники, які безпосередньо контактують з товаром обов’язково повинні мати особисту медичну книжку з відмітками про проходження медогляду та санітарний одяг (халат, рукавиці).

Товар поставляється окремими партіями за адресами закладів, підпорядкованих Замовнику, протягом загального строку поставки (протягом 2024 року) не рідше одного разу на тиждень (у вівторок з 8:00 години до 12:00 години) за заявками Замовника.

Строк придатності продуктів харчування на момент поставки має становить не менш 80% від загального.

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- планової потреби на 2024 рік;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на сирні продукти (збір та аналіз загальнодоступної інформації про ціни на товар, зокрема інформації по здійснених закупівлях через електронний каталог Prozorro Market)

 

359104.00 грн. з ПДВ – кошти місцевого бюджету. Обраховані виходячи з потреби на 2024 рік та визначеної середньої ціни

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь