Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбувся звітний концерт аматорів сцени Чорнухинської громади

Дата: 12.10.2023 14:53
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

10 жовтня 2023 року у Вороньківському сільському будинку культури відбувся звітний концерт творчих колективів та окремих виконавців закладів культури Чорнухинської громади у рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості «Звучи, рідна мово» на відзначення 80-річчя від дня народження Героя України, народної артистки України, лауреата державної премії України імені Т.Г.Шевченка, повного кавалера ордена княгині Ольги – Раїси Опанасівни Кириченко, організатором якого є Полтавський обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи.

У концертній програмі взяли участь творчі колективи та окремі виконавці КЗ «Центр культури і дозвілля», Вороньківського, Кизлівського, Гільцівського, Постав-Муківського, Харсіцького сільських будинків культури, Сухоносівського та Пізницького сільських клубів.

Учасники художньої самодіяльності клубних закладів громади показали високий рівень виконавської майстерності, що є свідченням відданої та наполегливої роботи працівників та керівників художніх колективів, а відтак отримали бурхливі оплески від глядачів, подарувавши їм незабутні враження та емоції від спілкування з щирою та відвертою українською піснею і танцем.

На заході з привітальним словом до аматорів сцени звернулися селищний голова Олександр Василенко та доктор філософії, асистент кафедри музики імені Григорія Левченка ПНПУ ім. В.Г. Короленка, директор ОЦНТ КОР, член Національної Всеукраїнської музичної спілки, голова журі огляду-конкурсу Дмитро Соколов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь