Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чорнухинської громади за сприяння USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 10.10.2023 10:50
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

6 жовтня 2023 року за сприяння USAID «ГОВЕРЛА» відбулося засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чорнухинської територіальної громади. Цього разу Робоча група зібралась в приміщені Гільцівського Будинку культури.

В засіданні взяли участь члени Робочої групи на чолі з заступником селищного голови Миколою Турчиним, консультант з місцевого економічного розвитку від USAID «ГОВЕРЛА» Дмитро Лукін та жителі громади, які виявили бажання взяти участь в обговоренні слабких та сильних сторін громади, інших факторів, що впливають на стан її соціально-економічного розвитку.

Головними напрямами робити засідання стали аналіз сильних та слабких сторін Чорнухинської громади, визначення внутрішніх та зовнішніх факторів впливу (SWOT-аналіз), опрацювання місії та стратегічного майбутнього громади. Члени Робочої групи сфокусувались на основних вимірах, яких має досягнути громада.

Бурхливе обговорення викликало прогнозування сценаріїв розвитку громади, визначення зовнішніх факторів впливу на найближчі роки. Члени Робочої групи проголосували за стримано оптимістичний сценарій розвитку Чорнухинської громади.

Під час наступного засідання заплановано провести уточнення стратегічних цілей, конкретизацію операційних цілей, детальну розробку завдань та формування проектного портфелю Стратегії громади.

Розробка Стратегії розвитку громади здійснюється за експертною підтримкою громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненської, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь