Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Утворено Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією

Дата: 21.09.2023 10:07
Кількість переглядів: 119

Фото без опису
Рішенням виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради від 18.09.2023 року № 105 утворено  Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України Чорнухинської селищної територіальної громади (далі - Комісія).

Визначено максимальну кількість членів Комісії – дев’ять осіб, з них три представника від громадськості.

Відповідно до Порядку надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 № 381 (зі змінами) оголошено відбір представників від громадськості до складу Комісії.

Заява про включення до складу Комісії подається у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та повинна містити прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також такі відомості про заявника:

Для міжнародної чи громадської організації:

  •  найменування;
  •  напрями діяльності;
  •  код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);
  •  місцезнаходження;
  •  контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти);

Для фізичної особи:

  •  реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  •  фактична адреса реєстрації/проживання;
  •  контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти).

Дані, зазначені у заяві, засвідчуються підписом фізичної особи/представника міжнародної чи громадської організації, що її подала.

Звертаємо увагу! Не може бути кандидатом у члени Комісії від громадськості посадова особа Чорнухинської селищної ради, член виконавчого комітету, представник правоохоронних органів. Члени Комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах.Заяви про включення до складу Комісії подаються до 27 вересня 2023 року включно у відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (каб. № 5 в будівлі 39 по вулиці Центральній в  смт Чорнухи Лубенського району Полтавської області).

Контактні дані для отримання додаткової інформації: (050) 756 3009.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь