Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

За сприяння USAID «ГОВЕРЛА» відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чорнухинської громади

Дата: 18.09.2023 10:10
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

14 вересня 2023 року за сприяння USAID «ГОВЕРЛА» в приміщенні конференц-залу Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди  відбулося засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чорнухинської територіальної громади.

В засіданні взяли участь члени Робочої групи, залучений консультант з місцевого економічного розвитку Дмитро Лукін та жителі громади, які виявили бажання долучитися до процесу планування розвитку громади.

Вітаючи учасників заходу, заступник селищного голови Микола Турчин підкреслив важливість планування місцевого розвитку, забезпечення прозорості та залучення до процесу місцевого бізнесу та громадськості.

Дмитро Лукін впродовж заходу презентував учасникам засідання напрацьований разом із членами робочої групи соціально-економічний аналіз (профіль) громади, а також результати опитування мешканців громади.

Під час презентації учасники обговорили отримані висновки й запропонували власні доповнення до тексту профілю. 

Наприкінці засідання членами Робочої групи було сформулювано поточні проблеми розвитку громади та проведено їх рейтингування.

Засідання Робочої групи пройшло відбулося у жвавій дискусії щодо майбутніх напрямів розвитку Чорнухинської громади.

Наступного засідання планується проаналізувати проект місії, стратегічного бачення розвитку громади та основних пріоритетів її розвитку.

Розробка Стратегії розвитку громади здійснюється за експертної підтримки громадської організації «Ендшпіль» в рамках її проєкту «Підтримка стратегічного планування розвитку територіальних громад Рівненсько, Житомирської та Полтавської областей», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Цей захід не обов’язково відображає погляди USAID та уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь