Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Оголошення про закупівлю робіт для надання пропозицій будівельними організаціями

Дата: 11.09.2023 18:09
Кількість переглядів: 95

З метою дотримання принципів публічних закупівель, визначених Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (зі змінами), та відповідно до Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178, виходячи з потреби та кошторису, Виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради оголошує про необхідність закупівлі робіт за предметом «Капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Миру (на ділянці від буд.№31А до вул. Першотравнева) в смт. Чорнухи Полтавської області» (коригування)» (клас наслідків – СС2).

 

Очікувана вартість робіт – 1497839,14 грн.

 

Термін виконання робіт – не пізніше 25 грудня 2023 року.

 

Бажані умови оплати – протягом 15 днів з моменту підписання акту приймання-передачі виконаних робіт з правом на відстрочку платежу протягом 45 днів.

 

 Місце виконання робіт - 37100, Полтавська область, Лубенський район,  вулиця Миру (на ділянці від буд.№31А до вул. Першотравнева) в смт. Чорнухи

 

 

Закупівля робіт буде здійснюватися без використання електронної системи закупівель.

 

Договірна ціна – динамічна.

 

Пропонуємо будівельним організаціям (підрядникам) подавати свої пропозиції щодо здійснення робіт за вказаним вище предметом у письмовому вигляді з зазначенням договірних умов.

 

Пропозиції просимо надсилати на електронну пошту chornbuh@gmail.com або за адресою: 37100, Полтавська область, Лубенський район, смт Чорнухи, вул. Центральна, 39.

 

Термін надання пропозицій – до 15 вересня 2023 року включно.

 

Разом з пропозицією необхідно надати наступні документи:

1. Інформація у вигляді довідки про наявність у підрядника відповідного обладнання, матеріально-технічної бази та/або технологій, що будуть використовуватися при виконанні зобов’язань за укладеним договором на виконання робіт.

2. Інформація у вигляді довідки про наявність у підрядника досвіду виконання аналогічних робіт з наданням підтверджувальних документів (копія договору з актом приймання-передачі виконаних робіт, відгук).

3. Копія свідоцтва про державну реєстрацію або Виписка/Витяг (копія Виписки/Витягу) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

4. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість або копія свідоцтва про сплату єдиного податку (у разі відсутності надати копію Витягу з реєстру платників податку на додану вартість/ єдиного податку).

5. Копія наказу про призначення керівника (директора, президента, голови правління), довіреність керівника (копія довіреності) у разі підписання договору особою, чиї повноваження не визначені статутом, або іншим розпорядчим документом), який підтверджує статус та повноваження особи на підписання договору.

6. Довідка в довільній формі про застосування заходів із захисту довкілля при виконанні зобов’язань за договором.

7. Лист про можливість/неможливість виконання робіт у нічний час, вихідні та святкові дні з гарантіями (у разі можливості виконання робіт) дотримання умов охорони та оплати праці робітників.

8. Календарний план виконання робіт.

9. Договірна ціна.

10. Зведений кошторисний розрахунок вартості робіт разом з Пояснювальною запискою.

11. Локальні кошториси.

12. Відомість ресурсів до зведеного кошторисного розрахунку і з цінами за усіма позиціями.

 

Підрядники, при поданні пропозиції, повинні враховувати норми:

-        Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови;

-   Постанови Кабінету Міністрів України «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації» від 09.04.2022 № 426, оскільки цією постановою заборонено ввезення на митну територію України в митному режимі імпорту товарів з Російської Федерації;

-   Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15.04.2014 № 1207-VII.

 

За додатковою інформацією просимо звертатися за телефонами: (+380668453431 Лариса Миколаївна).

 

В додатках: Відомість обсягів робіт Підсумкова відомість ресурсів, Локальний кошторис


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь