Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася робоча зустріч селищного голови Олександра Василенка з представниками Handicap International

Дата: 01.09.2023 16:19
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

31.08.2023 року відбулася робоча зустріч селищного голови Олександра Василенка та працівників селищної ради з представниками Handicap International (Humanity & Inclusion) міжнародної організації допомоги, що працює в ситуаціях бідності та відчуження, конфліктів та катастроф .

Humanity & Inclusion – це незалежна та неурядова організація, що надає допомогу в ситуаціях бідності та ізоляції, конфліктів і катастроф. Фокус цієї організації спрямований на наданні допомоги особам з інвалідністю та вразливим групами населення.

Через російську збройну агресію на території України, Humanity & Inclusion розпочала свою роботу у багатьох містах нашої держави, зокрема, у Полтаві. Враховуючи сьогоденні виклики, пріоритетними напрямками діяльності зазначеної організації, зокрема, є наданням допомоги закладам охорони здоров’я та мешканцям територіальних громад. При цьому, співробітники намагаються надати допомогу комплексно: і забезпечити засобами реабілітації, і гігієнічними наборами, надати психологічну допомогу тим, хто постраждав внаслідок збройної агресії російської федерації.

В ході обговорення була сформована соціальна потреба громади, для подальшої її вирішення.

Поспілкувавшись з представниками Handicap International було прийняте рішення організувати для дітей освітніх закладів нашої громади, для внутрішньо переміщених сімей, для працівників відділів та установ відповідні консультаційні тренінги з метою підтримки населення громади. Навчальні сесії можуть проходити як онлайн, так і офлайн. Ідеться про обізнаність стосовного безпечних місць, правила безпечної поведінки під час обстрілу, правила евакуації з будівлі при різних загрозах .

У перспективі організація планує надання психосоціальної підтримки та фізичної реабілітації населенню нашої громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь