Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

В Чорнухинській громаді відзначили підприємців, з нагоди професійного свята

Дата: 04.09.2023 08:01
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

У першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України № 1110/98 від 05 жовтня 1998 року, відзначається День підприємця.

Напередодні свята за рішенням координаційної ради з питань розвитку підприємництва селищний голова з  нагоди професійного свята відзначив грамотою фізичну особу – підприємця Деркач Любов (с. Гільці, кафе «Тераса») за багаторічну активну діяльність та якісне надання послуг.

За активну громадську позицію, сумлінну та самовіддану працю з розвитку молочного тваринництва та з нагоди професійного свята, селищний голова передав грамоту Лубенської районної військової адміністрації фізичній особі – підприємцю Журавльову Володимиру Васильовичу (с. Кізлівка»). Відзнаку прийняла дружина та колега підприємця – Лариса Андріївна. 

Вручаючи відзнаки, селищний голова висловив велику вдячність всім підприємцям громади за допомогу та підтримку у непростий час, громадянську відповідальність, наполегливу працю, сприяння самодостатності громади, побажав терпіння та стійкості, успіху в добрих справах заради мирного майбутнього України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь