Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухах відбувся святковий концерт з нагоди Дня Конституції України

Дата: 29.06.2023 15:50
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

28 червня 2023 року у селищному парку відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Конституції України. Привітав мешканців та гостей селища його голова Олександр Василенко, побажав глибокої віри в наш народ, Збройні Сили України і світле майбутнє нашої Вітчизни та вручив подяку волонтеру Наталії Бойко за плідну працю та допомогу захисникам України. Також до присутніх звернувся учасник російсько-української війни молодший сержант Руслан Хруль.

Цікаву та змістовну концертну програму для глядачів підготували працівники та учасники КЗ «Центр культури і дозвілля», Гільцівського сільського будинку культури, Пізницького та Сухоносівського сільських клубів. Розпочали свято композицією «Молитва за Україну» також у виконанні аматорів сцени прозвучали українські патріотичні та народні пісні, а учасники зразкового колективу народного танцю «Весна» Центру культури і дозвілля порадували глядачів запальними танцями. Також на заході вшанували хвилиною мовчання усіх хто став жертвами російсько-української війни.

В ході проведення заходу у скриньку було зібрано благодійні кошти у сумі 2540 грн., які будуть направлені на допомогу військовослужбовцям ЗСУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь