Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад

Дата: 22.06.2023 16:31
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Чорнухинська громада стала учасником проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади. Виконавчим партнером у Полтавській області стала БО «Світло надії».

Проєкт спрямований на зміцнення стійкості громад у середовищі численних потрясінь шляхом посилення спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні. Це сприяє інклюзивності внутрішньої політики, яка спирається на факти та реагує на масштабне переміщення в Україні.

Протягом травня – червня на базі Пирятинської громади відбулася серія тренінгів за темами: «Збір даних у територіальних громадах», «Аналіз даних у територіальних громадах», «Використання перевірених даних для прийняття виважених поінформованих рішень». Участь у заходах взяли представники Чорнухинської селищної ради, які отримали методологію та експертну допомогу щодо збору, кодування та аналізу інформації, прийняття ефективних управлінських рішень на основі отриманих результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь