Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб: 29 червня 2023 року відбудеться зустріч  із представниками БФ "Право на захист"

Дата: 19.06.2023 16:00
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

☝️УВАГА!У четвер, 29 червня 2023 року у смт.Чорнухи за адресою: вул. Сковороди, 2 (ЦНАП) з 10:00 до 15:00 відбудеться зустріч  із представниками БФ "Право на захист", у вас буде змога поспілкуватися з юристом індивідуально, а також зареєструватися на грошову допомогу  від УВКБ ООН у партнерстві з Благодійним фондом “Право на захист”.

💴Сума допомоги  ̶  2220 грн на кожну особу на місяць протягом 3-ох місяців. 

✍️Подати заявку можуть вразливі ВПО, постраждалі від воєнних дій, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону) та має певні категорії вразливостей. Наприклад:

📌родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше);

📌родина, яку очолює одна/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією чи кількома дітьми віком до 18 років;

📌родина з однією або кількома особами з особливими потребами (інвалідність, хронічні захворювання тощо);

📌прийомні сім'ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

Не зможуть зареєструватися тільки ті родини, що вже отримували грошову допомогу від міжнародних організацій або якщо місячний дохід на кожного члена родини більший ніж 5400 гривень.

📝 Для збору даних мають бути присутні всі члени родини та мати такі документи: податковий номер (ІПН); паспорт або інші документи, що посвідчують особу; довідка ВПО (за наявності); номер банківської картки головного заявника та інші документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості (свідоцтво про народження дитини, про опіку, довідки про інвалідність тощо).

👉Для сімей, членами яких є маломобільні люди, які не можуть прибути до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан.

❓Маєте питання - пишіть нам у телеграм-канал https://t.me/IDPhelp.

📩Детальна інформація щодо отримання грошової допомоги від УВКБ ООН через офіси БФ «Право на захист» на офіційному сайті  https://bit.ly/3Tgnpx5.

На реєстрації повинні бути присутніми всі члени домогосподарства.

Особливо просимо прийти людей з інвалідністю, пенсіонерів з числа ВПО та обговорити нагальні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь