Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухах провели заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 16:24
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

01 червня 2023 року у Чорнухах відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей «Ми діти твої, Україно!». Розпочалися вони на селищному стадіоні спортивною рухливою естафетою в якій взяло участь 30 учнів з 5-ти закладів загальної середньої освіти організованою викладачами дитячої юнацької спортивної школи, а працівниками інклюзивно-ресурсного центру організовано малюнок на асфальті в якому взяла участь 21 дитина з 6-ти закладів загальної середньої освіти.

Продовжили свято у селищному парку де для дітей підготували багато цікавих локацій. Розпочали із змістовної та насиченої концертної програми за участі дитячих колективів та окремих виконавців загальноосвітніх закладів громади, вихованців будинку дитячої та юнацької творчості, комунального закладу «Центр культури і дозвілля». Працівники Публічної бібліотеки ім.Г.С.Сковороди організували майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки і оберегів та виставку дитячої літератури. Поруч працівники Центру культури і дозвілля розгорнули відео майданчик на якому діти мали змогу переглянути цікаві та повчальні соціальні відеоролики та розважальні руханки. Викладачі будинку дитячої та юнацької творчості, для усіх бажаючих, провели дитячий бодіарт (малюнок на тілі з натуральних фарб). Волонтери товариства червоного хреста України провели безпрограшну лотерею.

Привітав присутніх на святі дітей селищний голова Олександр Василенко, який побажав маленьким українцям щасливого і спокійного дитинства та мирного і безхмарного неба усім українським родинам.

Загалом святковими заходами охоплено більше 250 дітей Чорнухинської громади, серед них і діти пільгових категорій, і діти-інваліди, діти з числа внутрішньо-переміщених осіб, усі вони отримали солодкі подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь