Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбувся звітний концерт дитячої мистецької школи

Дата: 30.05.2023 16:55
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

27 травня 2023 року відбувся звітний концерт дитячої мистецької школи Чорнухинської селищної ради, який пройшов у галереї мистецтв літературно-меморіального музею Г.С. Сковороди. В очікуванні спілкування з дивовижним світом мистецтва на свято прийшли батьки, родичі та знайомі юних артистів.

Про організацію навчального процесу у 2022-2023 роках, здобутки та перспективи мистецької школи розповів в.о. директора Олександр Ковган. Привітати юних талантів, їх батьків та викладачів із святом музики завітав завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков який зазначив, що завдяки наполегливій праці викладачів, вихованці школи мають високий рівень підготовки та виконавської майстерності, та вручив п’ятнадцяти випускникам свідоцтва про закінчення школи, а також дипломи та подяки за призові місця та участь у всеукраїнських і обласних конкурсах.

Звіт розпочався виступом хорового колективу вихованців мистецької школи, до речі, він єдиний, який діє при позашкільних закладах громади. Під час концерту вихованці показали свою вправність гри на інструментах: баянах, акордеонах, фортепіано, гітарах, бандурах та духових інструментах. Під час виступів панувала атмосфера уваги та доброзичливості, а глядачі бурхливо аплодували після кожного номера. На завершення заходу вокальний квартет КЗ «Центр культури і дозвілля» подарував усім присутнім пісню «Ми діти твої, рідна Україно!»

Нині у Чорнухинській дитячій мистецькій школі навчається 87 учнів, більшість з яких спільно з викладачами щороку беруть участь та здобувають дипломи за призові місця у Міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалях і конкурсах. Ці досягнення у свою чергу засвідчують серйозний потенціал педагогів, їх високий професіоналізм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь