Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухах відбувся благодійний концерт до Дня матері

Дата: 15.05.2023 14:39
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

12 травня 2023 року у селищному парку відбувся благодійний концерт до Дня матері «Мати – берегиня українського роду», який ми відзначаємо у другу неділю травня. З глибокою вдячністю та любов’ю до усіх матерів мистецьким доробком звернулися працівники та учасники художньої самодіяльності Центру культури і дозвілля, народний чоловічий квартет «Пісенне джерело» та народний вокальний жіночий ансамбль «Любисток» Харсіцького сільського будинку культури.

Зі словами вдячності до українських матерів звернувся депутат Полтавської обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України Василь Стасовський та вручив селищному голові Олександру Василенку подяку обласної ради за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, активну діяльність із матеріально-технічного забезпечення українських військових та наданні гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок російської збройної агресії. Олександр Василенко подякував за виявлену довіру і принагідно привітав усіх матерів, які виховали самовідданих та відважних захисників та захисниць України.

Під час проведення заходу у скриньку було зібрано 5266 грн. 20 коп. благодійних коштів, які будуть направлені на підтримку захисників ЗСУ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь