Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 03.05.2023 10:17
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  презентує черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

Про роботу Полтавської обласної ради  інформує голова Полтавської обласної ради - Олександр Біленький.

Про  особливості виплати пенсій особам з інвалідністю, які очікують переогляду МСЕК  розповідають наші партнери – представники Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

З особливостями укладання трудового договору  в умовах воєнного стану   ознайомлюють наші партнери  -  представники  Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у рубриці «Актуальна тема».  

Дізнайтеся про новини від податківців, про новини від партнерів, успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують  та консультації «WIKILEGALAID».

До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру.

Щоб бути в курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Ютуб.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням:

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vR9dwh6Es-iUCWpdo5tBeHWRgwefphMFR4wF3oDK5U7vAuMZruqBvoYUVtSO5-kF98gYTdKKlNKpCyi/pub?start=false&loop=false&delayms=3000&fbclid=IwAR3NPe4CWQEC4XHN-C1ZFQle07YOyG-jiJcvy1AzdAnio3_h4fD51AH33Tk&slide=id.p

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь