Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відкрили виставку живопису художників з Лубен

Дата: 10.04.2023 13:46
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

07 квітня 2023 року в Галереї мистецтв Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди відбулася презентація виставки живопису лубенських художників: Володимира Мірошниченка, Олександра Мірошніченка та Ігоря Рудя.  Всі вони є членами Національної спілки художників України, працюють в жанрах пейзажу, портрету, натюрморту. 

Привітали художників з Лубен селищний голова Олександр Василенко, який подякував митцям за прекрасні роботи та вручив їм подяки від виконавчого комітету, завідувач сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталій Кусков, директор музею Микола Соляник, які вручили пам’ятні сувеніри на згадку про Сковородинівський край.

Під час презентації Ігор Рудь передав до музейної колекції картину «Сковорода», виконану у жанрі  фентезі, а від Олександра Мірошниченка музей отримав  натюрморт з тюльпанами.

Затишну атмосферу доповнили виступи вихованців Чорнухинської дитячої мистецької школи:  Таїсі Шостак, Вероніки Борсук,  Лілії Супрун та Вероніки Міщенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь