Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулось чергове засідання робочої групи з  розробки стратегії розвитку Чорнухинської територіальної громади до 2027 року

Дата: 31.03.2023 14:13
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Учасники робочої групи заслухали звіт про результати дослідження громадської думки шляхом анкетування місцевих мешканців щодо проблем, потреб, можливостей та пріоритетів роботи у напрямку місцевого розвитку, що проводилось протягом лютого – березня 2023 року. В опитуванні взяло участь 402 осіб – 4,1% місцевого населення. Понад 70% респондентів висловили свою думку он-лайн. Для віддалених сільських населених пунктів можливість взяти участь в анкетуванні була забезпечена через місцевих фахівців відділу ЦНАП та старост. Об’єктивності отриманих результатів сприяла  анонімність анкетування. Поряд з жителями адміністративного центру громади – смт Чорнухи (34,6%), найактивнішими серед сільських населених пунктів в опитуванні були жителі села Богодарівки (12,5%). Поряд з місцевими мешканцями громади участь в дослідженні взяли внутрішньо-переміщені особи (9,8% респондентів).

Поряд з цим, з метою проведення об’єктивного аналізу поточної ситуації, проблем та можливостей, виявлення додаткових ресурсів економічного розвитку громади, покращення її інвестиційного клімату та посилення співпраці місцевої влади з бізнесом, протягом квітня 2023 планується провести відповідне опитування місцевих підприємців та представників бізнесу, що працюють на території Чорнухинської громади. Учасники робочої групи узгодили положення та запитання відповідної анкети.

Відповідно до плану роботи, учасники робочої групи розглянули показники соціально-економічного аналізу, уточнили перелік внутрішніх та зовнішніх факторів SWOT аналізу, їх можливий вплив на внутрішнє середовище громади.

Учасники групи розробили проект бачення та місії громади.

Проведення наступного засідання робочої групи планується 21 квітня 2023 року. Буде проведено аналіз переваг, викликів та ризиків життєдіяльності громади, розпочато проектування стратегічних цілей та завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь