Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Березневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» доступний для читачів

Дата: 29.03.2023 11:33
Кількість переглядів: 118

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  презентує черговий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

У березневому  випуску видання читайте про  умови та особливості конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги; як система безоплатної правової допомоги  Полтавщини працює з такою категорією громадян як внутрішньопереміщені особи; про тематику правопросвітницьких вебінарів «Право знати», ключових  спікерів, особливості участі у заходах.

Які повноваження та  особливості роботи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області інформує його очільник -  Олег Пахніц.

Про  зміни до  пенсійних виплат у березні для колишніх військовослужбовців  розповідають наші партнери – представники Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Департамент соціального захисту населення Полтавської обласної військової адміністрації інформує про  можливості отримання грошової допомоги ветеранам, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.

З особливостями виконання суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану   ознайомлюють наші партнери  -  представники  Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці у рубриці «Думка експерта».  

Який алгоритм отримання компенсації за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, роз’яснюють представники Юридичного департаменту Полтавської обласної військової адміністрації. 

У рубриці «Новини від партнерів» читайте  про запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів) - шлях до стабілізації соціально-трудових відносин. Про  це розповідає очільниця відділення Національно служби посередництва та примирення в Полтавській області Оксана Атаманюк.

Дізнайтеся про регіональний досвід та кращі  практики  Полтавщини, Харківщини, Луганщини та Закарпаття щодо реалізації проєкту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення»,  у березневому випуску видання.

Історії успіху діяльності органів місцевого самоврядування продовжуємо висвітлювати у рубриці «Життя ОТГ».  З роботою Великобагачанської громади   в умовах воєнного стану  ознайомлюйтеся у новому випуску газети.

Про свій  життєвий шлях та  професійний досвід  у системі безоплатної правової допомоги Полтавщини у рубриці «Людина права» начальниця відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Юлія Козаченко.

Успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів та адвокатів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують  та консультації «WIKILEGALAID».

До уваги читачів «Правового вісника» зразки документів правового та процесуального характеру.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах Фейсбук, Інстаграм та Ютуб.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися за посиланням: https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vQKkYAdIbcJrlHJOChzog1k5dV_xkRqmSCfWl4gZ1x2_Ssn-QyTfaliEQkVmb-rkUXx2gKpDJ147BfB/pub?start=true&loop=true&delayms=3000

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь