Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Дата: 09.03.2023 08:10
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ЗАЯВИ ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

На виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» повідомляємо про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Місцевий план управління відходами Чорнухинської селищної територіальної громади до 2030 року» з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Місцевий план управління відходами Чорнухинської селищної територіальної громади до 2030 року розробляється з метою створення та забезпечення належного функціонування комплексної системи управління відходами, яка забезпечить мінімізацію навантаження на довкілля, зумовленого утворенням відходів, шляхом дотримання ієрархії управління відходами, з урахуванням економічних можливостей як держави, області, громад, так і основних утворювачів відходів. Впроваджений системний підхід в управлінні відходами, як очікується, у свою чергу, призведе, до створення умов для підвищення стандартів якості життя населення.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розміщена на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної ради (https://chornuhynska-gromada.gov.ua/) в розділі «Новини» та знаходиться у вільному доступі.

Зауваження та пропозиції громадськості до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 15 днів з дня оприлюднення Заяви довідділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, на адресу: 37100, вул. Центральна, 39, смт. Чорнухи, Лубенський район Полтавська область; електронна адреса: chornuhiselrada1@ukr.net, контактний телефон: (05340)5-22-51. Відповідальна особа – Буряк Раїса Миколаївна.

Завантажити Заяву про визначення обсягу СЕО МПУВ Чорнухи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь