Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Христа України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни

Дата: 03.03.2023 14:31
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

В рамках постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2022 №1393 стартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Христа України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.

Особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи зможуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4000 гривень на місяць. Виплати будуть здійснюватися протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги. Електронну заяву на отримання грошової допомоги можливо подати на сайті eveteran.gov.ua.

На офіційному сайті міністерства у справах ветеранів України розміщена покрокова інструкція оформлення заяви в електронній формі (ознайомитися можливо за посиланням http://mva.gov.ua/ua/news?veterani-mozhut-otrimati-16-tisyach-griven-startuvav-proyekt-minveteraniv-i-chervonogo-hresta-ukrayini).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь