Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Галереї мистецтв пройшов показ документального фільму «Крим, як це було»

Дата: 24.02.2023 16:39
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

24 лютого 2023 року в Галереї мистецтв Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди пройшов показ повнометражного документального фільму «Крим, як це було» з нагоди Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя (26 лютого). Зустріч також була присвячена річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року.

«Крим, як це було» - це історія офіцерів, солдатів та матросів, які під час захоплення Криму не зрадили присязі на вірність народу України. Продовжуючи виконання своїх військових обов’язків на землі, морі та в повітрі, безпосередні учасники розповідають про окупацію українського Криму.

Після перегляду присутні провели обговорення фільму та згадали про усіх жертв російської агресії.

Нагадаємо, що День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя встановлено в Україні згідно Указу Президента України «Про День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя» від 26 лютого 2020 року №58/2020, з метою вшанування мужності і героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у відстоюванні територіальної цілісності України, з нагоди відзначення річниці від проведення 26 лютого 2014 року в м. Сімферополі мітингу на підтримку територіальної цілісності України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь