Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Шанувальники творчого спадку Григорія Сковороди на його батьківщині

Дата: 23.01.2023 15:44
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

21 січня 2023 року селищний голова Олександр Василенко провів зустріч з  шанувальниками творчого спадку Григорія Сковороди –  Миколою Томенком, українським політиком та громадським діячем, лідером політичної партії Громадський рух «Рідна країна» та Іваном Гриценком, директором ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України, доктором юридичних наук, професором. Зустріч відбулася у  Чорнухинському літературно-меморіальному музеї Г.С.Сковороди де гості подарували книгу «Сковорода і ми» упорядник Олесь Доній (це збірка статей 40 авторів, присвячених Григорію Сковороді та осмисленню його ідейного спадку) та поштову марку з конвертом, випущені до 300-річного ювілею нашого геніального земляка та відвідали Галерею мистецтв де ознайомилися з частиною робіт Всеукраїнської мистецької виставки «Невловний птах».

Також цього дня гості завітали до Чорнухинського ліцею ім. Г.С.Сковороди де зустрілися з його директором Миколою Івашиною та передали у подарунок спортивний інвентар і дитячу літературу.

В ході зустрічі було намічено напрямки подальшої співпраці громади з гостями з метою популяризації Чорнухинщини серед науковців та поціновувачів творчого спадку Григорія Сковороди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь