Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Про проєкт «Сталий розвиток громадянського суспільства, через посилення організаційної спроможності»

Дата: 13.01.2023 13:38
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Громадська організація “Інститут аналітики та адвокації” спільно з громадською спілкою «Мережа хабів громадянського суспільства України» реалізує проєкт «Сталий розвиток громадянського суспільства, через посилення організаційної спроможності», що підтримується ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, покликаний з’ясувати нагальні потреби і проблеми, із якими стикаються сьогодні громадські організації, ініціативні та волонтерські групи в умовах російської збройної агресії.

Першим етапом проєкту є анкетування, яке допоможе зробити аналіз потреб та оцінки стану розвитку ОГС, благодійних фондів та волонтерських груп. Результатом анкетування стане мапа громадських інціатив, які діють в регіоні.

За результатами відповідей та їх подальшого аналізу ми, колеги з ПРООН та інших донорських організацій України матимемо актуальну інформацію, які організації та ініціативні групи активно діють і з’явилися після 24 лютого 2022 року; якої підтримки та додаткових ресурсів вони потребують; де може бути корисна допомога проєкту та де можлива кооперація.

Також організаціям, які заповнять анкету ми запропонуємо відвідати серію безкоштовних навчальних заходів, а в квітні 2023 року ми плануємо зробити великий заключний захід-форум у Полтаві, куди запросимо усіх учасників анкетування, а також наших партнерів по проєкту.

Анкету необхідно заповнити до 31 січня 2023 року організаціями, які діють у вашій громаді (ГО, БО, БФ, ГС, волонтерські групи, неформальні об'єднання і тд). У майбутньому це може стати у нагоді при фандрейзингу та пошуку партнерів. Це гарна можливість, особливо для новостворених організацій, заявити про себе і познайомитися із надійними партнерами та донорськими організаціями для потенційної майбутньої співпраці.

Заповнити анкету можна за посиланням –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoElQqjssaM_is6tJou-hjrMejiAtzEKyY0NUiiant8R5VsQ/viewform?fbclid=IwAR1oJS6068SrF4Kqhxvjas2bFqfKZx-p7xUsG72u78FDOTT_tGqN4ZwdHf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь