Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Сімейні форми виховання –  підтримка дітей, які потребують допомоги

Дата: 10.01.2023 15:31
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Про те, що державні заклади – не найкраще місце для виховання дітей, говорять давно. Турбота про дітей, забезпечення їх добробуту, безпеки – одне із найбільш важливих завдань суспільства, яке дбає про своє майбутнє, адже діти – гарант самозбереження нації та її розвитку.

Усиновлення або сімейні форми альтернативного догляду стають пріоритетом влаштування дітей, що втратили батьківське піклування з причин сирітства, насильства чи недбалого ставлення батьків.

Наразі в Україні існує декілька форм сімейного виховання для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах: усиновлення, опіка/піклування, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу.

Ми впевнені, що ви не байдужі до дитячої долі і, можливо, саме Ви зможете допомогти дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, відчути батьківську любов та турботу, створивши для них прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу.

Самотні діти чекають на Вас – майбутніх МАМУ й ТАТА! А ми чекаємо на громадян, які відчувають в собі сили і бажання допомогти дітям, надати їм сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя.

Звертаємося до усіх батьків: будьте гарним прикладом для ваших дітей! А ті, хто виявив бажання допомогти дитині та дати їй нову родину, – звертайтеся до служби у справах дітей виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради за адресою: смт.Чорнухи, вул. Центральна, 28, каб. 9.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь