Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Надання адміністративних послуг під час воєнного стану в Чорнухинській громаді: виклики та здобутки

Дата: 10.01.2023 15:11
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

В нелегкий час для України, під час повітряних тривог, посадові особи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (надалі – ЦНАП) та його віддалених робочих місць в населених пунктах таких як, с. Вороньки, с. Мокіївка, с. Гільці, с. Білоусівка, с. Богодарівка, с. Луговики, с. Постав-Мука, с. Хейлівщина, с. Мелехи не втрачали надію та всіляко допомагали громадянам територіальної громади отримати адміністративні послуги. Навіть тоді, коли розпочалось повномасштабне вторгнення ворогів та були заблоковані всі технічні засоби, за допомогою яких надавались адмінпослуги, наш колектив виступив у ролі волонтерів, а саме: збирали продукти харчування, допомагали у виготовленні москітних сіток, приймали участь у благодійних заходах, проводили консультаційну, інформаційну роботу та психологічну підтримку тим громадянам, які зверталися та потребували уваги. Незважаючи на  психологічно важкий рік  та велику кількість внутрішньо переміщених осіб, наш колектив зустрівся із викликами, які ми всі разом змогли подолати.

Зважуючи всі обставини та умови роботи ЦНАПу у 2022 році, працівниками надано 15184 адміністративні послуги ( у 2021- 9778), що на 60 відсотків більше від минулого року.  

Левову частку адміністративних послуг займають відповіді на запити організацій надавачів послуг, підприємств, організацій та установ щодо надання інформаційних відомостей про склад зареєстрованих осіб у домогосподарстві, довідок про місце реєстрації осіб, складання актів обстеження, реєстрація місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання. Всі ці послуги, надаються виключно працівниками ЦНАПу і належать до групи послуг, суб’єктом надання яких є селищна рада. Саме цих послуг надано 11344 (в т.ч. – послуги з реєстрації/ зняття з реєстрації місця проживання – надано 1207 послуг).

Популярними та необхідними для населення нашої громади є:

- послуги з реєстрації нерухомого майна та речових прав – надано 1997 послуг;

- послуги соціального характеру (субсидії, допомоги, пільги, компенсації, взяття на облік внутрішньо-переміщених осіб та ін.) надано 3121 послуг;

- послуги з видачі відомостей про земельні ділянки з Державного земельного кадастру надано 718 послуг.

Також протягом року надавались послуги у сфері будівництва – 1 послуга та послуга з надання повідомлення про пошкоджене майно – 1 послуга.

Чорнухинська селищна рада, в особі селищного голови та депутатського корпусу, керівників структурних підрозділів, завжди турбуються про життєдіяльність своїх громадян, тому для якісного обслуговування та надання адміністративних послуг з 01.01.2023 року запрацювало віддалене робоче місце в с. Кізлівка, це допоможе мешканцям сіл Кізлівка, Ковалі, Галяве, Липове отримати більшість адміністративних послуг безпосередньо у Кізлівському старостаті, де знаходиться віддалене робоче місце адміністратора відділу ЦНАП.

З початку 2022 року проведено ряд заходів з впровадження надання адміністративної послуги з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, та обміну посвідчення водія, а саме: прийнято необхідні розпорядчі документи, підключено до реєстру МВС. Тому відділ має можливість надавати цю послугу вже сьогодні.

Ми завжди раді Вам допомогти у вирішенні будь-яких питань, що залежать від нашого відділу. Попри війну у нашій країні, ми мріємо бути кращими. В майбутньому плануємо розширити перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися у нашому ЦНАПі, створити приємнішу комфортну зону для очікування, електронну чергу та багатоо іншого. Тому при відвідуванні ЦНАПу просимо надати відгук про якість обслуговування. Ваші бажання та поради завжди будуть прийняті до уваги та допоможуть покращити якість обслуговування громадян в процесі надання адміністративних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь