Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування  привітали з Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 16:50
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

19 грудня 2022 року у Галереї мистецтв Чорнухинського літературно-меморіального музею Г.С.Сковороди відбувся святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая. Присутніх на святі дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах привітав селищний голова Олександр Василенко та побажав усім дітлахам щасливого дитинства, мирного неба та віри у те, що усі найзаповітніші мрії обов’язково збудуться.

Театралізоване дійство для дітей підготували працівники КЗ «Центр культури і дозвілля» з головними персонажами свята – Святим Миколаєм, який привітав малечу та вручив їм подарунки від виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради, сніговиками та Шапокляк, які провели з дітками цікаву розважальну програму та маленькими артистами з Чорнухинського закладу дошкільної освіти «Берізка»,будинку дитячої та юнацької творчості та зразкового танцювального колективу народного танцю «Весна».

Цікавим моментом на святі стало знайомство присутніх дітей з виставкою робіт Анни Петрик з м. Лубни під назвою «Щастя – то себе пізнати і долю свою упіймати…» на якій представлено близько 300 робіт з пластичної глини. Колекція робіт складається із композицій «У світі Disney», «Жителі країни Мультляндії», «Єгипетьські мотиви», «Новорічний настрій», «За мотивами улюблених кінофільмів», «Все буде Україна» – національний одяг, зачіски, страви, побут наших предків, прагнення миру сучасних українців – тема цієї композиції. Виставка буде діяти до 08 січня 2023 року тож усі бажаючі можуть ознайомитися з її роботами.

Дякуємо ЗСУ! Віримо в здійснення найзаповітнішої мрії всіх українців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь