Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулася творча зустріч з поетом Валерієм Дубасом

Дата: 15.12.2022 15:54
Кількість переглядів: 169

Фото без опису

14 грудня 2022 року у публічній бібліотеці ім. Г.С.Сковороди відбувся літературно-музичний дивертисмент «Коли душа наповнена любов’ю». Ведучі заходу, працівники книгозбірні познайомили присутніх з творчістю поета, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Валерія Дубаса, який нині проживає в селі Постав-Мука. В ході зустрічі прозвучали  поетичні твори у виконанні автора та його пісні.

Щирі слова вдячності на адресу талановитого земляка прозвучали з вуст старости Постав-Муківського старостату Людмили Можчіль, мисткині  і літератора Ольги Розсохань, директора публічної бібліотеки ім.Г.С.Сковороди Миколи Булди та завідувача сектору культури, туризму та охорони культурної спадщини виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради Віталія Кускова, який принагідно вручив поету грамоту сектору культури.

Нагадаємо, що творча зустріч  відбулася в рамках роботи клубу за інтересами «Гармонія життя», який функціонує при бібліотеці. Шанувальники поетичного слова мають змогу познайомитися з творчістю Валерія Дубаса, який передав книгозбірні сім своїх книг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь