Закупівля борошна і круп (потреба 2023 року)
Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)
На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду |
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
||
Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
Розміру бюджетного призначення |
|||
борошно пшеничне (15612100-2 – Борошно пшеничне), рис круглозернистий (15614200-7 - Рис шліфований), крупа гречана (15613300-1 – Злакові продукти), пластівці вівсяні (15613380-5 – Вівсяні пластівці), крупа пшенична (15613300-1 – Злакові продукти), крупа пшоно (15613300-1 – Злакові продукти), крупа перлова (15613300-1 – Злакові продукти), крупа ячна (15613300-1 – Злакові продукти)
код ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
|
Відкриті торги з особливостями |
239`296.30 (двісті тридцять дев’ять тисяч двісті дев’яносто шість гривень 30 копійок) грн. |
Борошно пшеничне вищого ґатунку. Колір білий або білий з жовтим відтінком, запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Наявність шкідників не допускається. Фасоване у паперові пакети вагою 2-5 кг або нові мішки з тканини чи з поліпропілену вагою 5 кг. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови (або еквівалент) Маркування державною мовою згідно з ДСТУ/ГСТУ. Рис круглозернистий Рис вищий ґатунок, круглої форми, білий, не пропарений, шліфований. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Наявність шкідників не допускається. Фасування у прозору упаковку (пластикові чи поліетиленові пакети), вагою 800-1000 г. Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови (або еквівалент). Крупа гречана, вищий або 1-й ґатунок, крупного розміру, ядриця. Пропарена або смажена. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають наявність дрібнодроблених круп не більше ніж 3,0% за масою. Колір: жовто-коричневий різних відтінків. Смак і запах притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви. Консистенція після варіння – властива готовим другим стравам, звареним до повної кулінарної готовності. Допускають незначну розвареність круп. Наявність шкідників не допускається. Волога: не більше 10 % Фасована у пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній упаковці повинна бути наступна інформація: назва продукту, назва виробника, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови (або еквівалент). Пластівці вівсяні Вид: Геркулес. Виготовлені з вівсяної крупи вищого сорту, очищеної від домішок, пропареної і розплющеної в пластівці. Колір: від кремового до жовтого. Смак і запах повинні бути властиві вівсяній крупі, без сторонніх присмаків, без пліснявого, затхлого та інших сторонніх запахів, без присмаку гіркоти і сторонніх присмаків. Допустима вологість круп становить не більше 12%. Зараженість шкідниками крупи не допускається. Фасування: пропіленові пакети, картонні коробки. Маса нетто 400-1000 г. Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та кг ,енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ДСТУ 4634:2006. Концентрати харчові сніданки сухі пластівці круп’яні або ДСТУ 7698:2015 Крупи вівсяні. Технічні умови (або еквівалент). Крупа пшенична вищий або І ґатунок. Вид – Артек. Має бути добре відшліфована на мілкі частинки; чиста, без домішок, без шкідників, без сторонніх запахів, без плісняви. Зовнішній вигляд повинен відповідати даному виду круп. Вологість не більше 14%. Фасована у пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови (або еквівалент). Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. Крупа пшоно, вищий ґатунок, шліфована. Повинна мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви. Без шкідників. Вигляд: розсипчаста маса. Вологість не більше 14 %. Фасована в прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г. Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Оцінка якості: ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови (або еквівалент) Крупа перлова Вищий або 1-й ґатунок. Шліфована. Колір білий з жовтим відтінком. Номер 1,2. Видовженої форми. Запах і смак притаманний перловій крупі без затхлого, пліснявого і інших запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасована у прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г. Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови (або еквівалент) Крупа ячна Шліфована. Крупинки мають неправильну форму, гострі грані і жовтувато-сірий колір. За розміром крупинок - № 1. Запах та смак повинен бути властивий крупам ячмінним, без сторонніх запахів. Не допускається запліснявілий і затхлий запахи. Не допускається наявність пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами продукції. Фасування у прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г. Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. Маркування наносять на кожну одиницю споживчої тари. Воно повинно мати такі дані: товарний знак і (або) назву підприємства-виробника, його місце знаходження і підпорядкованість; назву продукту (вид, різновид, сорт, номер); масу нетто (кг); дату виготовлення і номер зміни упаковки; строк зберігання (для крупів); позначення стандарту; фразу "зберігати в сухому місці"; інформацію про харчову і енергетичну цінність 100 г продукту. Дата виготовлення і номер зміни позначаються семизначним числом арабськими цифрами і повинні бути нанесені на поверхню упаковки або етикетки друкуванням маркувальною фарбою чи штампування. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість згідно з ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови (або еквівалент) |
Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з: - наявної потреби; - розміру фінансування; - дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників; - дослідження ринкових цін на крупи і борошно (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, зокрема інформації, що міститься в електронному каталозі Prozorro Market) |
239`296.30 грн. – кошти місцевого бюджету |