Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля борошна і круп (потреба 2023 року)

Дата: 13.12.2022 17:16
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

борошно пшеничне (15612100-2 – Борошно пшеничне), рис круглозернистий (15614200-7 - Рис шліфований), крупа гречана (15613300-1 – Злакові продукти), пластівці вівсяні (15613380-5 – Вівсяні пластівці), крупа пшенична (15613300-1 – Злакові продукти), крупа пшоно (15613300-1 – Злакові продукти), крупа перлова (15613300-1 – Злакові продукти), крупа ячна (15613300-1 – Злакові продукти)

 

код ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості

 

 

Відкриті торги з особливостями

UA-2022-12-13-005808-a

 

239`296.30 (двісті тридцять дев’ять тисяч двісті дев’яносто шість гривень 30 копійок) грн.

Борошно пшеничне вищого ґатунку.

Колір білий або білий з жовтим відтінком, запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Наявність шкідників не допускається.

Фасоване у паперові пакети вагою 2-5 кг або нові мішки з тканини чи з поліпропілену вагою 5 кг. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість  згідно з  ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови (або еквівалент)

Маркування  державною мовою згідно з ДСТУ/ГСТУ.

Рис круглозернистий

Рис вищий ґатунок, круглої форми, білий, не пропарений, шліфований. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Наявність шкідників не допускається.

Фасування у прозору упаковку (пластикові чи поліетиленові пакети), вагою 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.  На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови (або еквівалент).

Крупа гречана, вищий або 1-й ґатунок, крупного розміру, ядриця. Пропарена або смажена. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Допускають наявність дрібнодроблених круп не більше ніж 3,0% за масою. Колір: жовто-коричневий різних відтінків. Смак і запах притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви. Консистенція після варіння – властива готовим другим стравам, звареним до повної кулінарної готовності. Допускають незначну розвареність круп. Наявність шкідників не допускається. Волога: не більше 10 %

Фасована у пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.  На кожній упаковці повинна бути наступна інформація: назва продукту, назва виробника, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови (або еквівалент).

Пластівці вівсяні

Вид: Геркулес. Виготовлені з вівсяної крупи вищого сорту, очищеної від домішок, пропареної і розплющеної в пластівці. Колір: від кремового до жовтого. Смак і запах повинні бути властиві вівсяній крупі, без сторонніх присмаків, без пліснявого, затхлого та інших сторонніх запахів, без присмаку гіркоти і сторонніх присмаків. Допустима вологість круп становить не більше 12%. Зараженість шкідниками крупи не допускається.

Фасування: пропіленові пакети, картонні коробки. Маса нетто 400-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та кг ,енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість відповідно до ДСТУ 4634:2006. Концентрати харчові сніданки сухі пластівці круп’яні або ДСТУ 7698:2015 Крупи вівсяні. Технічні умови (або еквівалент).

Крупа пшенична вищий або І ґатунок. Вид – Артек. Має бути добре відшліфована на мілкі частинки; чиста, без домішок, без шкідників, без сторонніх запахів, без плісняви. Зовнішній вигляд повинен відповідати даному виду круп. Вологість не більше 14%.

Фасована у пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови (або еквівалент).

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.

Крупа пшоно, вищий ґатунок, шліфована. Повинна мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви. Без шкідників. Вигляд: розсипчаста маса. Вологість не більше 14 %.

Фасована в прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Оцінка якості: ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови (або еквівалент)

Крупа перлова

Вищий або 1-й ґатунок. Шліфована. Колір білий з жовтим відтінком. Номер 1,2. Видовженої форми. Запах і смак притаманний перловій крупі без затхлого, пліснявого і інших запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається.

Фасована у прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.  На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови (або еквівалент)

Крупа ячна

Шліфована. Крупинки мають неправильну форму, гострі грані і жовтувато-сірий колір. За розміром крупинок - № 1. Запах та смак повинен бути властивий крупам ячмінним, без сторонніх запахів. Не допускається запліснявілий і затхлий запахи. Не допускається наявність пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами продукції.

Фасування у прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. Маркування наносять на кожну одиницю споживчої тари. Воно повинно мати такі дані: товарний знак і (або) назву підприємства-виробника, його місце знаходження і підпорядкованість; назву продукту (вид, різновид, сорт, номер); масу нетто (кг); дату виготовлення і номер зміни упаковки; строк зберігання (для крупів); позначення стандарту; фразу "зберігати в сухому місці"; інформацію про харчову і енергетичну цінність 100 г продукту. Дата виготовлення і номер зміни позначаються семизначним числом арабськими цифрами і повинні бути нанесені на поверхню упаковки або етикетки друкуванням маркувальною фарбою чи штампування.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови (або еквівалент)

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на крупи і борошно (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, зокрема інформації, що міститься в електронному каталозі Prozorro Market)

 

239`296.30 грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь