Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулися засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Чорнухинської територіальної громади

Дата: 25.11.2022 16:16
Кількість переглядів: 260

На виконання рішення № 2208 Чорнухинської селищної ради «Про розробку Стратегії розвитку Чорнухинської територіальної громади на період до 2027 року», прийнятого 25 листопада 2021 року, протягом листопада проведено перші засідання робочої групи з  розробки стратегії.

Голова громади, відкриваючи роботу зазначив, що події, які відбуваються в Україні протягом 2022 року, не зменшують актуальності розробки Стратегії розвитку громади. Навпаки, громада повинна бути спроможною до розвитку, а, отже, мати належну стратегію – ключовий інструмент, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу  є формування стратегічного бачення та плану на досягення довгострокових цілей розвитку громади.

Крім того, Стратегія – це інструмент покращення конкурентоспроможності громади серед інших територій. Наявність стратегії сприяє інвестиційній привабливості, співпраці з бізнесом, донорськими програмами, іншими територіями.

До роботи над розробкою стратегії будуть залучені жителі та місцевий бізнес громади. Триває розробка відповідних анкет для опитування та виявлення відповідних проблем, потреб та можливостей, які буде враховано при розробці соціально-економічного та  SWOT аналізу громади. Планується розробка стратегії розвитку громади у 3-х основних напрямках: інфраструктура, соціальна сфера, економіка і управління.

Координує роботу з розробки Стратегії розвитку громади відділ економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

Опитування  мешканців громади та бізнесу планується провести протягом грудня – січня.

Просимо бути уважними та відповідальними, брати участь в анкетуванні і внести свій вклад у спільне майбутнє - розробку Стратегії розвитку нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь