Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

На Полтавщині надходження з єдиного внеску    з початку року склали більш ніж 9 млрд. гривень

Дата: 16.11.2022 10:00
Кількість переглядів: 163

Як проінформував пресу заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Олег Волошинов, завдяки відповідальній позиції бізнесу в поточному році роботодавці Полтавщини спрямували до державних цільових фондів 9 млрд. 330,4 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області зазначили, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження єдиного внеску в 2022 році  зросли на суму 1 млрд. 540,3 млн. грн., або на 19,8 відсотка.

Цілеспрямована спільна діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з ЄВ та стабільності числа застрахованих осіб.

Головне управління ДПС у Полтавській області вкотре нагадує платникам, що виконуючи функції податкової служби, як сервісної та контролюючої, з високим рівнем довіри у суспільстві, в рамках єдиної  інформаційної політики податківці щодня пропонують платникам податків, громадянам, представникам інститутів громадського суспільства  - актуальні інформаційні матеріали, анонси, роз’яснення та коментарі фахівців за допомогою основних інфоресурсів: офіційного вебпорталу Державної податкової служби України https://tax.gov.ua/; субсайту  ГУ ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС  https://poltava.tax.gov.ua/.

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь