Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Оголошення про проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади

Дата: 07.11.2022 08:10
Кількість переглядів: 161

Фото без опису ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням

селищного голови 

07.11.2022 р. №01-10/89

Оголошення про проведення відбору

Виконавчий комітет Чорнухинської селищної ради Лубенського району Полтавської області оголошує відбір кандидатів на заміщення вакантної посади:

1.       Адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради – 1 шт.од. (місце роботи с.Кізлівка).

До участі у відборі кандидатів на посаду адміністратора запрошуються:

Громадяни України з вищою освітою не нижче ступеня магістра, спеціаліста, бакалавра, вільним володінням державної мови, які  мають навички роботи з комп’ютерною технікою, стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 1 року.

Для відбору кандидатів необхідно подати заяву, особову картку (форма П-2ДС), резюме, копію документа про освіту, копії паспорта, копію реєстраційного номера облікової картки платника податків та військового квитка (для військовозобов’язаних), копію трудової книжки,  2 фотокартки (4х6 см).

Термін подання документів:  з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Чорнухинської селищної територіальної громади інформації по 20 листопада 2022 року включно.

Адреса: вул. Центральна 39, смт. Чорнухи, Лубенського району,  Полтавської області

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном (05340) 5-13-86.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь