Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Міжнародна співпраця та державна підтримка на користь розвитку місцевого аграрного бізнесу

Дата: 03.11.2022 16:39
Кількість переглядів: 216

26-28 жовтня на базі державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» відбувся практичний тренінг: "Фінансування і залучення інвестицій в аграрний сектор, державна підтримка в сільському господарстві".  Організаторами тренінгу є Німецько-український агрополітичний діалог (APD) у співпраці з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України.

Учасниками тренінгу стали фахівці пілотних громад – учасниць  проєкту APD, відповідальні за аграрний та сільський розвиток з Київської, Полтавської, Одеської та Івано-Франківської областей.

В рамках даного тренінгу учасники розглянули актуальні програми державної підтримки аграрного сектору в Україні  у 2022-2023 pоках та умови їх залучення, обговорили підходи до формування програм державної підтримки, ознайомились із циклом, ресурсами та основним методами фандрейзингу. Організатори тренінгу надали ряд рекомендацій для спеціалістів громад відносно консультування аграріїв та практичні рекомендації щодо залучення ресурсів, спрямованих на розвиток місцевого аграрного бізнесу та посилення його співпраці з громадами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь