Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Посилення фінансової спроможності аграрних підприємств

Дата: 03.11.2022 16:19
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

У рамках проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) відбувся семінар-тренінг на тему «Посилення фінансової спроможності аграрних підприємств - політичні інструменти та успішний досвід». Захід відбувся за підтримки Всеукраїнської асоціації громад, Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України та за участі  Міністерства аграрної політики та продовольства України. У семінарі взяли участь аграрії, що працюють на території  громади.

 Учасникам заходу було представлено актуальні можливості залучення підтримки для аграрних підприємств, фермерів та домогосподарств громади. В ході зустрічі було опрацьовано питання потенційної взаємодії з громадами, обговорено досвід такої співпраці в інших регіонах та можливості сталого розвитку аграрного сектору економіки шляхом посилення фінансової спроможності місцевих товаровиробників.

Метою проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» є створення необхідних передумов для посилення аграрного бізнесу на місцях у співпраці з громадами.

Полтавщину в проєкті APD представляють дві пілотні громади- Чорнухинська та Лохвицька.

Захід відбувся на базі Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості. Виконавчий комітет селищної ради висловлює вдячність всім учасникам та організаторам заходу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь