Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Повідомлення про початок обговорення проєкту Договору про співробітництво територіальних громад

Дата: 19.10.2022 14:15
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

З метою врахування громадських інтересів та відповідно до рішення шостої  сесії восьмого скликання Чорнухинської селищної ради від 08.09.2022 року  «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» Чорнухинська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проєкту Договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства «Екосервіс-2022» щодо розвитку системи управління відходами.

Пропозиції щодо надання/відмови у наданні згоди на схвалення проєкту Договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства «Екосервіс-2022» щодо розвитку системи управління відходами приймаються до 24 жовтня 2022 року.

Розгляд пропозицій та обговорення пропозицій громадськості відбудеться о 09:00 год 24 жовтня 2022 року в приміщенні адміністративного будинку Чорнухинської селищної ради (смт Чорнухи, вул. Центральна, 39).

Переглянути проєкт Договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення спільного комунального підприємства «Екосервіс-2022» щодо розвитку системи управління відходами


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь