Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Закупівля круп на 2022 рік

Дата: 07.10.2022 17:02
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Інформація щодо процедур закупівель, оголошених Відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради (Замовник)

 

На виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 (зі змінами)

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Розміру бюджетного призначення

рис круглозернистий (15614200-7 - Рис шліфований), пластівці вівсяні (15613380-5 - Вівсяні пластівці), крупа пшенична (15613300-1 - Злакові продукти), крупа перлова (15613300-1 - Злакові продукти)

 

код ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості

 

 

Спрощена закупівля за постановою КМУ від 28.02.2022 № 169 (зі змінами)

 

UA-2022-10-04-005877-a

 

17023.00 (сімнадцять тисяч двадцять три грн. 00 коп.) грн.

Рис круглозернистий

Рис вищий ґатунок, круглої форми, білий, не пропарений, шліфований. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Наявність шкідників не допускається.

Фасування у прозору упаковку (пластикові чи поліетиленові пакети), вагою 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.  На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови (або еквівалент).

Пластівці вівсяні

Виготовлені з вівсяної крупи вищого сорту, очищеної від домішок, пропареної і розплющеної в пластівці. Колір: від кремового до жовтого. Смак і запах повинні бути властиві вівсяній крупі, без сторонніх присмаків, без пліснявого, затхлого та інших сторонніх запахів, без присмаку гіркоти і сторонніх присмаків. Допустима вологість круп становить не більше 12%. Зараженість шкідниками крупи не допускається.

Фасування: пропіленові пакети, картонні коробки. Маса нетто 400-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та кг ,енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість відповідно до ДСТУ 4634:2006. Концентрати харчові сніданки сухі пластівці круп’яні (або еквівалент).

Крупа пшенична

Крупа пшенична вищий або І ґатунок. Вид – Артек. Має бути добре відшліфована на мілкі частинки; чиста, без домішок, без шкідників, без сторонніх запахів, без плісняви. Зовнішній вигляд повинен відповідати даному виду круп. Вологість не більше 14%.

Фасована у пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови (або еквівалент).

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.

Крупа перлова

Вищий або 1-й ґатунок. Шліфована. Колір білий з жовтим відтінком. Номер 1,2. Видовженої форми. Запах і смак притаманний перловій крупі без затхлого, пліснявого і інших запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається.

Фасована у прозору упаковку: пластикові чи поліетиленові пакети. Маса нетто 800-1000 г.

Маркування державною мовою згідно з ДСТУ.  На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Якість згідно з ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Технічні умови (або еквівалент)

 

Розрахунок очікуваної вартості здійснений виходячи з:

- наявної потреби;

- розміру фінансування;

- дослідження цінових пропозицій від можливих потенційних постачальників;

- дослідження ринкових цін на борошно і крупи  (збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, дослідження цін на товар у торгівельній мережі)

 

17023.00 (сімнадцять тисяч двадцять три грн. 00 коп.) грн. – кошти місцевого бюджету

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь