Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Батьківщину Григорія Сковороди відвідали викладачі Київського національного університету технологій і дизайну

Дата: 29.09.2022 17:00
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

27 вересня 2022 року на Чорнухинщину – батьківщину Григорія Сковороди завітали викладачі Київського національного університету технологій і дизайну на чолі з професором, доктором економічних наук, академіком НАПН України, ректором університету Іваном Грищенком. Візит відбувся в рамках відзначення 300-річчя від дня народження Г.С.Сковороди.

Цього дня Іван Грищенко разом зі своїми колегами зустрілися з селищним головою Олександром Василенком, заслуженим працівником сільського господарства України, депутатом Полтавської обласної ради Василем Стасовським, заступником селищного голови Миколою Турчином та вручили їм грамоти та пам’ятні сувеніри від університету. 

В ході зустрічі гості також відвідали і Чорнухинський літературно-меморіальний музей Г.С.Сковороди де з нагоди 50-річчя від дня утворення музею подарували цінний подарунок – кондиціонер та пам’ятні сувеніри. Вже тут селищний голова Олександр Василенко вручив ректору університету Івану Грищенку подяку від виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради та презентував гостям сувенірну продукцію. Також було обговорено подальшу  співпрацю Київського національного університету технологій і дизайну з Чорнухинською громадою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь