Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулося засідання постійної комісії Чорнухинської селищної ради щодо розгляду петиції

Дата: 23.09.2022 16:40
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

23 вересня 2022 року відбулося засідання постійної комісії Чорнухинської селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. У засіданні взяли участь депутати селищної ради – члени комісії Кірічевський Іван, Лобко Лена, Огур Світлана, Стефанович Сергій. У зібранні взяли участь також селищний голова Василенко Олександр та члени виконкому селищної ради.

Депутати розглянули питання «Про петицію Здоровик Вікторії» щодо відновлення руху автобуса із села Галяве до селища Чорнухи. Селищний голова Василенко Олександр повідомив, що обговорював питання відновлення маршруту Лубни-Чорнухи–Галяве із управлінням інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної військової адміністрації. Попередній перевізник офіційно не відмовився від цього маршруту, але продовжувати працювати на цьому напрямку не бажає. Тому проводиться робота щодо пошуків нового перевізника, який буде працювати на маршруті Лубни-Чорнухи-Галяве.

Також депутати Огур Світлана, Кірічевський Іван розповіли про ситуацію із автобусним сполученням  сіл Хейлівщина, Піски Удайські, Мокиївка та селищем Чорнухи. Селищний голова Василенко Олександр підняв питання щодо автобусного сполучення сіл Постав-Мука, Сухоносівка, Богодарівка, Білоусівка, Гільці, Луговики,Бубни. Вивчається питання щодо маршрутів руху із цих населених пунктів.     

Депутатами та селищним головою підтримано дану петицію та доручено виконавчому комітету селищної ради продовжити роботу щодо напрацювання шляхів вирішення цього питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь