Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді вшанували пам’ять полеглих захисників України

Дата: 29.08.2022 14:00
Кількість переглядів: 369

Сьогодні, 29 серпня, вшановують пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, який встановлений Указом Президента № 621/2019 від 23.08.2019 року.

В цей день о 9:00 год на щотижневій нараді посадових осіб місцевого самоврядування взяли участь у загальнонаціональній хвилині мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії РФ проти України.

Потім заступник селищного голови Микола Турчин та ТВО начальника 3 відділу Лубенського РТЦК та СП майор Дмитро Коваленко поклали квіти до могил захисників України та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Пам’ятні заходи за участю старост та небайдужих мешканців відбулися і в старостинських округах Чорнухинської громади зокрема в Кізлівському та Вороньківському, де поховані захисники України.

Згадуючи героїчний супротив полеглих воїнів, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України, правди і справедливості, пам’ятаймо також і про те, яким тернистим був шлях нашого народу до омріяної свободи, скільки поколінь борців за волю полягли в нерівних боях.

Ми завжди згадуватимемо ту ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свою свободу.

Герої не вмирають! Вічна пам’ять і слава полеглим за Україну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь