Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

У Чорнухинській громаді відзначили День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 11:00
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

24 серпня 1991 року Верховна рада ухвалила Акт проголошення незалежності України, «за» тоді проголосували 346 депутатів. По всій країні відбулась низка заходів, об’єднаних гаслом «Ти у мене єдина».

Сьогодні, з нагоди Дня Незалежності України селищний голова Олександр Василенко, заступник селищного голови Микола Турчин, начальник Третього відділу Лубенського РТЦК та СП підполковник Микола Литвиненко та представники виконкому селищної ради зібрались біля пам’ятного знаку Державному Прапору України, який є символом свободи, державності та незалежності українського народу.

Принагідно присутні поклали живі квіти до меморіалу «Скорботна мати», що у селищному парку та вшанували хвилиною мовчання земляків, які загинули захищаючи рідну землю від ворога.

День Державного прапора та День Незалежності України – це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася Незалежна Держава Україна із своїми державними символами.

Віримо в перемогу! Віримо в ЗСУ! Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь