Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Повідомлення про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

Дата: 23.08.2022 16:09
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Повідомлення про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад

З метою врахування громадських інтересів та відповідно до розпорядження селищного голови від 12.08.2022 № 01-10/53 «Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад», враховуючи пропозицію Пирятинського міського голови щодо ініціювання співробітництва між Пирятинською міською територіальною громадою та Гребінківською міською, Новоржицькою селищною, Чорнухинською селищною територіальними громадами у сфері поводження з відходами у формі утворення спільного комунального підприємства від 01.08.2022 року № 02-26/391, Чорнухинська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості проекту рішення «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад» у сфері поводження з відходами у формі утворення спільного комунального підприємства.

Пропозиції щодо надання/відмови у наданні згоди на організацію співробітництва територіальних громад приймаються до 29 серпня 2022 року.

Розгляд пропозицій та обговорення пропозицій громадськості відбудеться о 09:00 год. 29 серпня 2022 року в приміщенні адміністративного будинку Чорнухинської селищної ради (смт Чорнухи, вул. Центральна, 39).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь