Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Молодь за Україну!

Дата: 15.08.2022 13:28
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

12 серпня в Чорнухинській громаді відзначили День молоді проведенням фізкультурно-патріотичного заходу «Молодь за Україну».

Протягом заходу військовослужбовцями роти охорони Третього відділу Лубенського РТЦК та СП були проведені показові заняття з тактичної, медичної підготовки, а також показ штатного озброєння стрілецького підрозділу.

Селищний голова Олександр Василенко привітав всіх з Днем молоді та побажав невичерпної eнepriї, успіхів та творчого натхнення.

В заході взяли участь команди старостатів, установ та організацій громади, а саме: команда Вороньківстького старостинського округу, команда Гільцівського старостинського округу, команда Кізлівського старостинського округу, команда Постав-Муківського старостинського округу, команда КП «Чорнухи Комунгосп», команда ЗСУ та команда ДСНС.

Після жеребкування команди розпочали спортивні змагання зі стрільби, перетягування канату, естафети та пляжного волейболу. Переможців за кожним видом змагань було відзначено грамотами.

В загальному результаті спортивних змагань переможці розподілились наступним чином: ІІІ місце посіла команда Кізлівського старостинського округу, ІІ міце – команда Вороньківського старостинського округу, І місце – команда ДСНС, які були відзначені грамотами та медалями, а команда ДСНС отримала кубок переможця.

Кожен, хто відвідав фізкультурно-патріотичний захід, мав змогу хоч на деякий час відволіктися від жахливих реалій та отримати заряд позитивних емоцій.

Все буде Україна!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь