Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Відбулось засідання круглого столу

Дата: 08.06.2022 11:22
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

08 червня 2022 року служба у справах дітей виконавчого комітету Чорнухинської селищної ради взяла участь у засіданні круглого столу за ініціативи Лубенського районного сектору № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області, за участі партнерських організацій – надавачів послуг.

Під час зустрічі було обговорено Порядок взаємодії уповноважених органів з питань пробації з партнерськими організаціями щодо перенаправлення суб’єктів пробації, затверджений 27.10.2021 року наказом Державної установи «Центр пробації». Відповідно до Порядку було звернуто увагу на шляхи оптимізації обміном інформацією, надання безоплатної правової допомоги або послуги клієнтам пробації, а також проведення індивідуально-профілактичних та соціально-виховних заходів в період дії воєнного стану. Крім того, начальник районного сектору Роман Ляш  відзначив високі показники співпраці протягом поточного року та наголосив про необхідність залучення волонтерів пробації до роботи з підобліковими.

За результатами круглого столу представники зазначених організацій погодили подальшу взаємодію з метою подолання виявлених у  клієнтів пробації криміногенних потреб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь