Чорнухинська територіальна громада

Полтавська область, Лубенський район

Платформа Європейської Бізнес Асоціації Sесоnd Chanсе Ваnk - Збройним силам України, медикам, формуванням територіальної оборони, бізнесу та населенню

Дата: 30.05.2022 15:56
Кількість переглядів: 222

Питання підтримки та забезпечення усім необхідним Збройних сил України, медиків, формувань територіальної оборони та гуманітарна допомога населенню нашої країни є на сьогодні надзвичайно важливими.

З цією метою Європейська Бізнес Асоціація трансформувала під ці потреби  свій он-лайн центр повторного внкористання - Sесоnd Chanсе Ваnk (Банк Другий Шанс для речей, що були у користуванні). Наразі: ця платформа повністю адаптована під збір оголошень про необхідну продукцію (засоби захисту, ліки, продукти, техніку, одяг, засоби гігієни та дезінфекції тощо), яка необхідна країні (армії, медикам, територіальній обороні, населенню тощо) у час війни.

На платформі вже опубліковано близько 1ОО потреб. Їх можна сортувати по категоріях, областях та органах влади для більш швидкого пошуку. Кожна Потреба  містить детальну інформацію про необхідну продукцію, бажану кількість та контактні дані відповідальних осіб.

Також на платформі містяться Пропозиції - оголошення з інформацією про допомогу, яку бізнес готовий надати під час війни іншому бізнесу, населенню, представникам державної влади. Всі Пропозиції можна відсортувати за місцем знаходження та категоріях.

Європейська Бізнес Асоціація висловлює сподівання, що ця платформа буде корисною для користувачів та запрошує всіх скористатись її можливостями.

Бажаючі можуть розмістити Пропозицію або Потребу на майданчику Second Chance Bank самостійно, натиснувши на кнопку «Створити оголошення» та діючи за підказками, або надіславши відповідну інформацію на email: sсb@eba.com.ua .

Second Chance Bank є соціальним, знаходиться за посиланням

http://eba eba.com.ua/ second- chance-bank/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь